Sabtu, 29 Jun 2013

Ulang tahun hari lahir k-22



Salam sejahtera semua sahabat-sahabat sekalian....
Semoga kita semua sihat sejahtera dan berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah...


Rasa nya da lama aku x post kt blog aku...hmm..lgpn bukan ada org baca pn...hahaha...
Xpla,ia sekadar aktiviti santai ak je ble aku post pape kt blog aku nie...
Sekadar memenuhi permintaan seorang sahabat aku...dia mintak ak update la blog aku nie..
hehehe....aku pn xtaw nak update ape..xde idea nk tlis ape... =)




Setelah termenung seberapa seketika....aku teringat kenangan bersama rakan2 kelas yg buat suprise kt aku pada 10 jun 2013 yg lalu... suprise sempena apa?? My birthday laaa(yg k 22).....hehehe
Sepanjang hidup aku,pnah pn kwan2 celebrate birthday aku...dan ini kali pertama..
Thanks to All my classmate n to someone that plan All this things,... Thanks a lot...
Aku mendoakn semoga engkau sentiasa dalam keadaan yg baik...


10 jun 2013....hari pertama final exam...bg aku hadiah hari jd pertama yg sgt best... soalan exam yg gila gempak "SENANG"...smpai x taw nk tlis ape...hak3...
petangnya sorg classmate ak msg aku,bgtaw ad kelas ganti jp pkul 2 ptg...sbb miss nak suh cek carrymark masing2...tp rupa2 nya...diorg tipu aku...hahaha...xde kels pown...
But that was the beginning for the suprise...
Terkejut?? memang la terkejut.... 
Tersenyum lebar aku sepanjang hari tu...sudah pasti kenangan ini xkan aku lupa kn smpai bila2...

 Umar,aku dan Akmal

 Aku dan Khairul Razi

 Hanya ada Dua org gadis kelas aku
Fasha dan Farah

 Ridhwan dan Aku

Disebabkan kamera abis bateri...x byk gambar yg ada....hehehe...
kalu ada lg gambr..nti aku uplode kt blog nie...
Itu saja utk kali ini...
Doa aku...semoga kita semua berjaya dalam pelajaran... berjaya di dunia dan d akhirat...
biar miskin dengan harta...tapi jangan miskin dengan budi bahasa...
Wasalam...

0 comments:

Catat Ulasan